حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 2 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 120 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 0×
طرح تفصیلی نظام درسی مدرسه علمیه نمونه قم و اصفهان ارائه شد
۱۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۷
شناسه : 1327
10
با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین فرزین: جلسه مشترک مدیر حوزه علمیه نمونه با مسئولان دبیرخانه و مدیران معاونت علمی حوزه علمیه خراسان
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش خبرنگار دبیرخانه شورای عالی، حجت‌الاسلام والمسلمین فرزین، مدیر مدرسه علمیه نمونه قم و اصفهان با حضور در دبیرخانه شورای عالی در جلسه مشترک با مسئولان دبیرخانه و مدیران معاونت علمی حوزه علمیه خراسان شرکت کرد.

وی در این جلسه به تشریح طرح تفصیلی مدرسه علمیه نمونه پرداخت و امتیازات این طرح و آثار مثبت اجرای آن و چرایی و چگونگی طرح را تبیین کرد.

در زیر به برخی از مهمترین رویکردها و اهداف مطرح شده در طرح اشاره می‌شود:

– دارای نظام جامــع تعلیـــم و تعلّـــم با رویکرد تربیتی بر اساس فرمایشات و منویات مقام معظم رهبری مدظله العالی.

– دارای پنج سطح تحصیلــی است و برای هـــر سطح تحصیلی خروجی مربوط به نیاز جامعه لحاظ شده است.

– دارای ۱۴ حوزه دانشی و مهارتی است که به فراخور نیاز طلبه محتوای این ۱۴ حوزه  در واحدهای درسی سطوح مختلف تحصیلی در دو حالت عمومی و تخصصی لحاظ شده است.

– سطح یک تا چهار مدرسه هر کدام ۲ سال و نیم و سطح پنج با برنامه ای پنج ساله تحقق می یابد.

– در کنار اجتهاد عمومی ( در سطح ۴ ) ، اجتهاد در ۱۴ حوزه دانشی ، مهارتی ( در سطح ۵ ) در موضوعات خاص نظیر فقه بورس ، فقه بیمه و یا در موضوعات دیگر از سایر حوزه های دانشی ، همانند اجتهاد در مبانی حکمت متعالیه یا موضوعات خاص عرفان و … انجام می شود.

– آسیب شناسی وضع موجود و ارائه روش پیشرفته تحصیلی در ۸ فرایند به صورت متمرکز با الگوی مرکب از طولی و عرضی و با تمرکز بر فهم و مهارت آموزی طلاب.

– پژوهش محوری در تمام دانش ها ، رویکرد تربیتی و حضور مربیان تربیتی در کنار طلبه ، توجه جامع و نظام مند در ابعاد مختلف به رشد و إرتقاء در گرایش ها و رشته های حوزه های مورد نظر ، بصیرت سیاسی و توانمندی فرهنگی و استفاده مناسب از سرمایه ارزشمند عمر طلبه.

– نخبه پروری ، اندیشه ورزی ، افزایش هویت و حرّیّت ، افزایش شجاعت علمی و قدرت تفکر.

– در تمامی حوز های دانشی و مهارتی تخصصی ، دروس و دانش و مهارتهای فقهی متناسب با آن حوزه ارائه می گردد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.