به گزارش خبرنگار دبیرخانه شورای عالی، حجتالاسلام والمسلمین فرزین، مدیر مدرسه علمیه نمونه قم و اصفهان با حضور در دبیرخانه شورای عالی به تشریح طرح تفصیلی مدرسه علمیه نمونه پرداخت و امتیازات این طرح و آثار مثبت اجرای آن و چرایی و چگونگی طرح را برای حجتالاسلام و المسلمین فرزانه تبیین کرد.
وی با اشاره به اینکه هفت سال بر روی تدوین این طرح کار شده است، گفت: خوشبختانه در اواخر سال ۱۳۹۹ این طرح در شورای عالی حوزههای علمیه کشور و شورای گسترش به تصویب رسید و از سال ۱۴۰۰ هم اجرا شده است.
حجتالاسلاموالمسلمین فرزین چهار محور اصلی طرح تفصیلی مدرسه علمیه نمونه را اینگونه برشمرد:
یک: دارای نظام جامع تعلیم و تعلّم با رویکرد تربیتی بر اساس فرمایشات و منویات مقام معظم رهبری مدظله العالی.
دو: دارای پنج سطح تحصیلی بوده و برای هر سطح تحصیلی خروجی مربوط به نیاز جامعه لحاظ شده است. زمانبندی سطح یک تا سطح چهار، هر کدام ۲ سال و نیم و سطح پنج با برنامهای پنج ساله تحقق مییابد.
سه: دارای ۱۴ حوزه دانشی و مهارتی است که به فراخور نیاز طلبه محتوای این ۱۴ حوزه در واحدهای درسی سطوح مختلف تحصیلی در دو حالت عمومی و تخصصی لحاظ شده است.
چهار: بعد از اجتهاد عمومی (در سطح ۴) ، اجتهاد در ۱۴ حوزه دانشی ، مهارتی (در سطح ۵) در موضوعات خاص نظیر فقه بورس ، فقه بیمه و یا در موضوعات دیگر از سایر حوزههای دانشی ، همانند اجتهاد در مبانی حکمت متعالیه یا موضوعات خاص عرفان و … انجام میشود.
در ادامه این دیدار، حجتالاسلام و المسلمین فرزانه ضمن تقدیر از اقدامات و فعالیتهای صورت گرفته در مدرسه علمیه نمونه، از مسئول دبیرخانه شورای عالی خواست تا این طرح در کمیسیون تخصصی آموزش مطرح و مورد بررسی قرار گیرد.
ثبت دیدگاه